Naturlig skønhedsklinik i Vanløse

LPG behandling København – Endermologie

Afdelingsnavn:
Man:Lukket
Tir - Tor:10.00 - 20.00
Fre:10.00 - 15.00
Lør:Lukket
Søn:Lukket

Åbent for behandlinger efter aftale

Hos Beauty-Balance tilbyder vi en professionel og virkningsfuld LPG-behandling med moderne udstyr fra Endermologie, giver en effektiv fjernelse af appelsinhud, slap hud og strækmærker behandling. Behandlingen kan både udføres på mænd og kvinder og kan afhjælpe en lang række problemer. Få selvværdet tilbage med en LPG i København – det garanterer vi, at du ikke vil fortryde!

Cellulite & LPG behandling i København

Hvis du lider af cellulite (appelsinhud) kan LPG-behandling afhjælpe problemet. Vi går simpelthen ind, ved hjælp af den moderne teknologi fra Endermologie, og sætter gang i blodcirkulationen på de ramte områder af kroppen – ved at øge blodtilførslen forhøjes den naturlige fedtforbrænding, så overflødig væske føres ud af kroppen. På sigt vil du med denne effektive cellulite-behandling i København opnå, at din appelsinhud mindskes, og din hud fremstår mere glat, fast og ungdommelig.

 

Strækmærker behandling – effektiv LPG behandling, København

Strækmærker efter fødslen? Du er slet ikke alene med problemet! Mange kvinder oplever problemer med strækmærker efter en graviditetsperiode, hvilket kan nedsætte selvtilliden og lysten til at vise sin krop frem på stranden om sommeren. Hos Beauty-Balance er der hjælp at hente med banebrydende strækmærkebehandling i København, som er den perfekte kombination af professionel massage og moderne teknologi.

 

Lang liste af fordele læs mere her!

Med vores LPG/cellulite-behandling i København kan du glæde dig over en smertefri behandling helt uden kirurgi og bivirkninger. Dog kan du efter de første behandlinger opleve en smule ømhed på de områder, hvor koncentrationen af affaldsstoffer er særlig stor. Nedenfor kan du se et udsnit af de problemer, en LPG-behandling i København kan afhjælpe:

  • Bedre blodcirkulation
  • Reduceret cellulite
  • Lindring af muskelsmerter
  • Opstramning af huden
  • Reducering af affaldsstoffer og væske ophobninger
  • Reducering af strækmærker samt overskydende hud på maven efter fødsel
  • Reducering af deller og ”mormor”-arme

Hvis du efter en fedtsugning ønsker en lindring af området kan det være en fordel at lave LPG i mild form. LPG bidrager til, at kroppen oplever fedtsugningen som mindre ubehagelig og dermed fremskynder helningsprocessen.
Behandlingen har ingen indflydelse på det blivende resultat.

LPG-behandling i København? Ring til Beauty-Balance på +45 42 83 07 74 eller book din tid online til strækmærker behandling eller fjernelse af cellulite i kalenderen her på siden.

Sidebar

Skønhedsklinik i Vanløse med personlig service fra start til slut

Hos os kan du være sikker på en effektiv skønhedsbehandling, der helt og aldeles tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Derfor lytter vi altid til dig, ligesom vi også går ind for en åben og ærlig dialog. På den måde er du sikker på et resultat, som du bliver glad for.

Skønhedsklinik i Vanløse? Book din tid her på siden eller ring på
+45 42 83 07 74. Find os på Skalbakken 6, se ruten her.

one-line drawing of woman

Har du nogle spørgsmål?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.