Naturlig skønhedsklinik i Vanløse

Japansk lifting København

Afdelingsnavn:
Man:Lukket
Tir - Tor:10.00 - 20.00
Fre:10.00 - 15.00
Lør:Lukket
Søn:Lukket

Åbent for behandlinger efter aftale

Få gløden og spændstigheden i din hud tilbage! Hos Beauty-Balance tilbyder vi japansk lifting i København – en effektiv og afslappende ansigtsmassage helt uden kirurgi. Med japansk lifting kan vi minimere rynker og fine linjer i dit ansigt med en målrettet massage, der tilpasses dit ansigts konturer, og så kan du glæde dig over, at du hverken behøver at frygte stik, smerter og andre bivirkninger. Hos Beauty-Balance får du en afstressende japansk lifting nær Frederiksberg, der giver din hud et øjeblikkeligt boost.

Forkæl dig selv med japansk lifting i København

Ikke nok med at japansk lifting hos os i København er et yderst effektivt middel mod rynker i ansigtet, du vil også opleve at massagen giver dig en dejlig følelse af afslapning og velvære – en oplevelse, hvor du kan koble helt af.

Efter et japansk ansigtsløft får du både selvtilliden tilbage, ligesom at du også vil få den fornyede energi til at klare hverdagens udfordringer igen.

 

Japansk lifting nær Frederiksberg – alternativ rynkebehandling

Med japansk lifting i København, kan du se frem til en professionel ansigtsmassage, hvor du ikke skal frygte synlige bivirkninger og smerter, og allerede efter den første behandling vil du opleve, at din hud har fået nyt liv og mere glød. Vil du vide mere om fordelene ved japansk ansigtsløft? Du er meget velkommen til at skrive en mail til os via kontaktformularen her på siden, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

 

Stress af med Japansk lifting i København hos Beauty-Balance

Hos Beauty-Balance har vi både fokus på virkningsfulde behandlinger, velvære og afslapning. Det er altså også vigtigt for os, at du får en positiv og afstressende oplevelse. Vi gør os ligeledes stor umage for at give en personlig service, hvor vi lytter til dine ønsker og behov.

Japansk lifting i København? Book din tid på +45 42 83 07 74 eller direkte online lige her.

 

Sidebar

Skønhedsklinik i Vanløse med personlig service fra start til slut

Hos os kan du være sikker på en effektiv skønhedsbehandling, der helt og aldeles tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Derfor lytter vi altid til dig, ligesom vi også går ind for en åben og ærlig dialog. På den måde er du sikker på et resultat, som du bliver glad for.

Skønhedsklinik i Vanløse? Book din tid her på siden eller ring på
+45 42 83 07 74. Find os på Skalbakken 6, se ruten her.

one-line drawing of woman

Har du nogle spørgsmål?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.