Naturlig skønhedsklinik i Vanløse

HEVI Sugaring Hårfjerning

Afdelingsnavn:
Man:Lukket
Tir - Tor:10.00 - 20.00
Fre:10.00 - 15.00
Lør:Lukket
Søn:Lukket

Åbent for behandlinger efter aftale

Effektiv HEVI Sugaring hårfjerning

HEVI Sugaring er en effektiv bodysugaring der nemt fjerner hårene på kroppen, og i modsætning til andre voksprodukter rykkes hårene ud med hårets naturlige groretning og IKKE modsat. Dette gør behandlingen mindre smertefuld, giver færre knækkede hår, er hårreducerende på sigt, og slutresultatet bliver bedre og flottere.

Man vil efter endt behandling med HEVI Bodysugaring opleve et silkeblødt resultat, dette skyldes at sukkervoksens ingredienser også fjerner alle de døde hudceller.

Voksprodukter er ofte så stærke at de også fjerne mange af de levende hudceller, det kan HEVI Bodysugaring ikke da levende hudceller er fugtige.

HEVI Bodysugaring er velegnet til alle hudtyper og kan endda forbedre eksem og psoriasis, da den fjerner det øverste lag af døde hudceller og helingen af huden nedenunder fremmes.

 

Gør brug af HEVI Sugaring hårfjerning

Det som gør HEVI unik:

  • 100% naturligt og økologisk
  • Til alle hudtyper – selv psoriasispatienter
  • Ingen parfume
  • Selvkonserverende pga. det høje sukker indhold
  • Så naturligt at det ville kunne spises
  • Certificeret med Svanemærket, Ecocertifikatet og Allergi Nordic

Efter 3-4 behandlinger kan kunden anbefales et behandlingsinterval på ca. 4-6 uger.

Vil du prøve HEVI Bodysugaring i Vanløse nær Rødovre? Så bestil din tid online lige her.

Ofte stillede spørgsmål om HEVI Bodysugaring hårfjerning

Hvor lange skal hårene være for sugaring hårfjerning?

Vi ser gerne at hårene skal være som minimum 5 mm. Hvis hårene er kortere, så kan det være svært at få den fulde effekt at behandlingen. Og hvis du har lange hår, kan det være til fordel at trimme dem lidt ned inden, da det gør mindre ondt end hvis hårene er meget lange.

Gør sugaring hårfjerning ondt?

Kort sagt ja, men det er en kortvarig smerte, som bliver mindre hver gang du får fjernet hår med sugaring. Dette er en følge af hårsækken bliver mere vant til behandlingen.
Smerten ved HEVI Sugaring er mindre end ved almindelig voks, da sugaring kun arbejder med døde hudceller og selve håret.

Kan sart hud behandles med HEVI Sugaring hårfjerning?

Ja, med HEVI Sugaring arbejder kun med den døde hud og selve hårene. Dette medføre at de underliggende hudlag ikke tager skade, så din hus ikke tager unødvendig slidtage. HEVI Sugaring er AllergyCertified og økologisk certificeret ved ECOCERT Cosmos. Det er ligeledes dermatologisk testet og har modtaget den grønne A-kolbe af Kemiluppen.

 

Sidebar

Skønhedsklinik i Vanløse med personlig service fra start til slut

Hos os kan du være sikker på en effektiv skønhedsbehandling, der helt og aldeles tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Derfor lytter vi altid til dig, ligesom vi også går ind for en åben og ærlig dialog. På den måde er du sikker på et resultat, som du bliver glad for.

Skønhedsklinik i Vanløse? Book din tid her på siden eller ring på
+45 42 83 07 74. Find os på Skalbakken 6, se ruten her.

one-line drawing of woman

Har du nogle spørgsmål?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.