Naturlig skønhedsklinik i Vanløse

Forside

Afdelingsnavn:
Man:Lukket
Tir - Tor:10.00 - 20.00
Fre:10.00 - 15.00
Lør:Lukket
Søn:Lukket

Åbent for behandlinger efter aftale

Forside

Skønhedsklinik i Vanløse – Nær Rødovre & Frederiksberg

[one-half-first] Vores klinik ligger dejligt centralt i Vanløse, så hvis du er på udkig efter en naturlig skønhedsklinik tæt på Rødovre eller på Frederiksberg, så er der blot en kort køretur til adressen. Hos os kan du forvente det ypperste indenfor alternativ skønhedsbehandling- og massage – en effektiv vej mod et smukkere jeg, både udenpå og indeni. Kort fortalt: behandlinger, hvor du bliver den bedste udgave af dig selv.

Fokus på både dit indre og dit ydre – Skønhedsklinik i Vanløse

Mange skønhedsklinikker tager kun udgangspunkt i den ydre skønhed. Hos Beauty-Balance griber vi tingene an på en anden måde. Vi har med andre ord en mere holistisk tilgang, hvor der både er fokus på det ydre og det indre – en indre velvære kan sagtens være med til at forstærke og afspejle den ydre skønhed.
[/one-half-first] [one-half]Vores behandlinger giver dig både en følelse af afslapning og ultimativ velvære samtidig med, at de er virkningsfulde og målrettede på de områder, hvor du har brug for det. I vores skønhedsklinik i Vanløse kan vi blandt andet tilbyde følgende behandlinger:

• LGP-behandling
• Japansk ansigtsakupunktur
• Japansk lifting
• Cupping-behandling

[wsb_phonetext]Book Online
Ikke SMS
[/one-half]

Sidebar

Skønhedsklinik i Vanløse med personlig service fra start til slut

Hos os kan du være sikker på en effektiv skønhedsbehandling, der helt og aldeles tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Derfor lytter vi altid til dig, ligesom vi også går ind for en åben og ærlig dialog. På den måde er du sikker på et resultat, som du bliver glad for.

Skønhedsklinik i Vanløse? Book din tid her på siden eller ring på
+45 42 83 07 74. Find os på Skalbakken 6, se ruten her.

Har du nogle spørgsmål?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.