Naturlig skønhedsklinik i Vanløse

Fibromyalgi – alternativ behandling

Afdelingsnavn:
Man:Lukket
Tir - Tor:10.00 - 20.00
Fre:10.00 - 15.00
Lør:Lukket
Søn:Lukket

Åbent for behandlinger efter aftale

Lider du af fibromyalgi? Har du smerter i musklerne, er træt og har nedsat fysisk udholdenhed? Få hjælp til sygdommen med en alternativ behandling hos Beauty-Balance. Gennem akupunktur kan vi lindre dine smerter og gener og dermed forhøje din livskvalitet.

Smertetilstand – fibromyalgia – alternativ behandling

Fibromyalgia er en reumatologisk sygdom, der medfører kronisk smertetilstand i kroppen.

Symptomerne på fibromyalgi er smerter og stivhed i skulder- og hoftemuskler og ledbetændelse i arme, ben og knæ. Mange med fibromyalgia oplever herudover koncentrationsbesvær, depression, angst og stress, hovedpine, kvalme og svimmelhed som følge af symptomerne, hvorfor alternativ behandling mod fibromyalgia er værd at overveje.

Årsagen til sygdommen er ukendt. Men i mange tilfælde har langvarig fysisk og pykisk overbelastning en finger med i spillet. En vigtig brik mod i kampen mod fibromyalgia er derfor egen positive og aktive indstilling til behandlingen.

Akupunktur mod fibromyalgi – alternativ behandling

Der findes ingen overordnet anerkendt behandlingsmetode. Dog har alternativ behandling med akupunktur i mange tilfælde vist sig at være et effektivt behandlingsmiddel mod fibromyalgia. Hos Beauty-Balance er vi eksperter i akupunktur, og vores akupunkturbehandlinger har givet mange sygdomsramte livsgejsten tilbage.

Smertebehandling i København

Med en smertebehandling i København hos Beauty-Balance vil det være muligt for dig at slippe af med en stor del af smerterne. Dette betyder, at du vil kunne leve et relativt almindeligt liv med en langt højere livskvalitet, hvor dagligdagsgøremål som madlavning, indkøb og rengøring kan klares uden problemer.

Alternativ behandling nær Frederiksberg

Det er vigtigt altid at få diagnosticeret sygdommen hos din læge. Dette for at udelukke andre sygdomme som evt. kan kureres eller behandles med receptpligtig medicin. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os først, hvis du har spørgsmål til symptomer, fremtidsudsigter m.v.

Kontakt os – fibromyalgi – alternativ behandling

Ønsker du at høre mere om alternativ behandling nær Frederiksberg? Kontakt os på [wsb_phone] allerede i dag.

Vi ses hos Beauty-Balance.

Sidebar

Beauty-Balance – skønhedsklinik i Vanløse med personlige service fra start til slut

Hos os kan du være sikker på en effektiv skønhedsbehandling, der helt og aldeles tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Derfor lytter vi altid til dig, ligesom vi også går ind for en åben og ærlig dialog. På den måde er du sikker på et resultat, som du bliver glad for.

Skønhedsklinik i Vanløse? Book din tid her på siden eller ring på
+45 42 83 07 74. Find os på Skalbakken 6, se ruten her.

Har du nogle spørgsmål?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.