Naturlig skønhedsklinik i Vanløse

Cupping Massage & Behandling

Afdelingsnavn:
Man:Lukket
Tir - Tor:10.00 - 20.00
Fre:10.00 - 15.00
Lør:Lukket
Søn:Lukket

Åbent for behandlinger efter aftale

Traditionel Cupping massage er en behandling med glaskugler i forskellige størrelser, som sættes fast ved hjælp af et undertryk i glasset. Undertrykket i den enkelte cup skabes ved hjælp af varme fra et lille stykke brændende vat, som har ligget i sprit. Undertrykket i en glas-cup kan, af naturlige årsager, ikke justeres lige så præcist som ved moderne Cupping. Bliver undertrykket for let, tages Cuppen af igen og påsættes på ny. Bliver der for højt undertryk, sættes den enten om, eller der lukkes lidt luft ind. Den varme luft, som findes i cuppen, er med til at give en yderligere rar fornemmelse, både på huden og det underliggende væv. Selve behandlingen har til formål at øge blodgennemstrømningen i muskler og væv samt at løsne affaldsstoffer.

 

Cupping Massage & Behandling

Ved Cupping Massage føres cuppen frem og tilbage over et større område. Cupping Massage benyttes derfor især, hvis der er større områder med smerter, spændinger eller lignende. Massagen kan kombineres med efterfølgende stationær cupping på særlige områder.

 

Gør brug af moderne cupping massage – behandl din krop!

I moderne cupping-terapi bruges der elektriske pumper samt cupper, som er fremstillet i fleksibelt materiale, hvor det er muligt at komme dybere ned i hudstrukturen – cupperne kan nemlig give en form for massage i området, så der kommer gang i de små blodkar omkring det stagnerede område. Vi har derfor haft lettere ved at behandle områder som akillessene, knæ, nakke og skuldre. Behandlingen er et godt supplement til stort set alle lidelser, hvor der er smerter, kredsløbsproblemer og rødblussende overflader. Herudover kan moderne cupping massage også lindre hovedpine.

Cupping kan også bruges til at løsne gamle ar, som ikke er pæne eller som klistrer fast til knoglerne, så det føles stramt og ubevægeligt.

Cupping Massage | Cupping Behandling | Cupping af Fod                Cupping Massage | Cupping Behandling |                 Cupping Massage | Cupping Behandling |

MuscleCup®

MuscleCup® øger muskelstyrken i kroppen og kan dermed tilføje forhøjet styrke under forskellig typer træning. Styrken øges med det samme efter behandlingen, og man opnår dermed kortere restitutionstid efter en træningssession.

MuscleCup® behandlingen er et godt supplement til din træning, så du hurtigt og effektivt kan forbedre dine resultater. Under behandlingen placeres kæmpe cupper på de udvalgte muskler, og vakuummet i cupperne trækker ud i musklerne, som udvides. Dermed øges blodgennemstrømningen i musklerne, og de fyldes med næringsstoffer og tømmes for affaldsstoffer, så de kan yde deres optimalt. Meget lig cupping massage. Behandlingen kan give mærker, der dog ikke er permanente. Styrkeforøgelsen mærkes med det samme, og kroppen føles dejlig let. Selve behandlingen holder ca. en uge.

MuscleCup® kan benyttes bl.a. af crossfittere, triatleter , cykelryttere og karatefolk indenfor konkurrencer for at øge deres performance.

Vi har været så heldige at have behandlet Philip C. Schröder, som er en del af det danske karatelandshold. Med landsholdet har han været til mange stævner i både ind- og udland hvert år. Det kræver god fysisk form og optimal restituering at dyrke elitesport på højt plan. Philip får derfor løbende behandlinger med cupping massage for at løsne op for muskelspændinger, øge blodgennemstrømningen og stimulere led, væske og væv. Særligt op til stævner bliver behandlingerne intensiveret for den bedst mulige fysiske forberedelse.

MuscleCup® behandlingen er et helt nyt og spændende behandlingskoncept fra Danmark, som er udviklet til at forbedre musklernes hurtighed, præstation og styrke. MuscleCup® er patenteret og et registreret varemærke.

Book din tid på +45 42 83 07 74 eller her på hjemmesiden.

Sidebar

Skønhedsklinik i Vanløse med personlig service fra start til slut

Hos os kan du være sikker på en effektiv skønhedsbehandling, der helt og aldeles tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Derfor lytter vi altid til dig, ligesom vi også går ind for en åben og ærlig dialog. På den måde er du sikker på et resultat, som du bliver glad for.

Skønhedsklinik i Vanløse? Book din tid her på siden eller ring på
+45 42 83 07 74. Find os på Skalbakken 6, se ruten her.

one-line drawing of woman

Har du nogle spørgsmål?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.