Naturlig skønhedsklinik i Vanløse

Akupunktur Vanløse

Afdelingsnavn:
Man:Lukket
Tir - Tor:10.00 - 20.00
Fre:10.00 - 15.00
Lør:Lukket
Søn:Lukket

Åbent for behandlinger efter aftale

Professionel akupunktur i Vanløse & Omegn

Drømmer du om en hverdag med mere energi og overskud? Og vil du opleve akupunkturens effektive kraft? Hos Beauty-Balance tilbyder vi professionel og helende akupunktur, der kan afhjælpe en bred vifte af forskellige problemer og smerter. Med akupunktur vil du opleve, at din krop får et nyt boost med energi, så du er bedre klædt på til at klare hverdagens stress og udfordringer. På vores klinik i Vanløse står vi klar til at vejlede dig omkring akupunktur og hvordan det kan hjælp dig til en mere behagelige og afstresset hverdag.

 

Effektiv akupunktur i øret – Vanløse

Mere balance i hverdagen? På vores klinik i Vanløse tilbyder vi også øreakupunktur, der blandt andet kan modvirke ubalance i kroppen – herunder også livsstilsrelaterede problematikker såsom vægttab, alkoholafvænning, tobaksafvænning eller kroniske smerter. Vores akupunktur vil hurtigt og effektivt løsne op i din krop idet vi stimulerer udvalgte punkter i ørene.

Akupunktur i vanløse

 

Kontakt os vedr. ansigtsakupunktur i København!

Vil du prøve akupunktur i København? Så find vores skønhedsklinik i Vanløse nær Rødovre? Så bestil din tid online lige her

Skulle du sidde inde med nogle spørgsmål? Så er du velkommen til at tage kontakt her!

Sidebar

Skønhedsklinik i Vanløse med personlig service fra start til slut

Hos os kan du være sikker på en effektiv skønhedsbehandling, der helt og aldeles tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Derfor lytter vi altid til dig, ligesom vi også går ind for en åben og ærlig dialog. På den måde er du sikker på et resultat, som du bliver glad for.

Skønhedsklinik i Vanløse? Book din tid her på siden eller ring på
+45 42 83 07 74. Find os på Skalbakken 6, se ruten her.

one-line drawing of woman

Har du nogle spørgsmål?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.